LEVERANSINFORMATION

Information till våra leverantörer

INFORMATION TILL LEVERANTÖRER

Har ni fått en beställning via Bokinfo/Bokrondellen eller på annat vis och ska skicka böcker till h:ström - Antikvariat & Bokhandel / h:ström - Text & Kultur AB? På denna sida finner ni all information ni behöver.

TÄNK PÅ... 

Vi godtar inte några avgifter utöver inköpspriset på artikeln; till sådana avgifter räknas expedieringskostnader, fraktkostnader etc. Frakten bekostas av oss via antingen FRISVAR eller DHL MOTTAGARFRAKT enligt nedan, om inte annat blivit överenskommet.

Använd er av vårt frisvar eller DHL mottagarfrakt (se nedan för utförlig info) - vi bekostar frakten. 

Om vi angivit en orderreferens ber vi er att den alltid finns med i bokleveransen och på fakturan, observera att ni inte ska uppge/använda er av PO-numret (gäller Bokinfo-leverantörer) utan den referens som eventuellt står i ebrevet med beställningen från Bokinfo. 

KONTAKT FÖR FRÅGOR 

För frågor eller synpunkter kring leveranser kontakta: post[email protected] eller ring 090-145 405, tryck för Antikvariat.

GODSADRESSER (EJ FAKTURAADRESS) 

För fakturaadress, se nedan.

FÖRSÄNDELSER UNDER 1 KG (BREV) OCH
IFALL NI INTE KAN SKICKA MED DHL - SKICKA MED FRISVAR 

Skicka ofrankerade försändelser till adressen:

h:ström - Text & Kultur AB 
SVARSPOST 20587771 
908 50 Umeå 

Posten fakturerar oss i efterhand. Skriv bara FRISVAR i övre högra hörnet, där frimärket brukar sättas. 

FÖRSÄNDELSER SOM VÄGER ÖVER 1 KG - DHL MOTTAGARFRAKT 

"Postpaket" eller "Mypack" godtas inte.

Om ni själva använder DHL:s webtjänst, ange PAKET som fraktsätt och ange mottagaren som fraktbetalare, ange vårt kundnummer: 211011. 

Om ni inte har ett konto hos DHL, klicka här, för att öppna upp DHLs bokning i ett nytt fönster. Välj DHL PAKET och klicka sedan på BOKA OCH SKAPA FRAKTDOKUMENT. Fyll i era adressuppgifter (observera att det ska vara godsadressen, en gatuadress där de kan hämta upp paketet), våra adressuppgifter (se nedan), antal paket och deras sammanlagda vikt. 

Ange sedan under FRAKTBETALARE att mottagaren betalar och ange vårt kundnummer: 211011. Hämtning ska bokas automatiskt - var tydlig med att ange om det är några särskilda tider som DHL kan hämta paketet hos er. Om ni inte har normala kontorstider, ska det gå bra att lämna in paketet hos närmaste DHL-terminal. Om hämtning inte bokas automatiskt, kan ni boka hämtning av paketet på föregående sida (BOKA ENBART UPPHÄMTNING). Bokning före 14.00 hämtas ofta samma dag, annars nästa vardag. 

Skicka till adressen nedan (OBS, ENDAST DHL MOTTAGARFRAKT): 

h:ström - Text & Kultur AB 
Skiftesvägen 6 
903 54 Umeå 

Var vänlig och lägg med fakturan i bokförsändelsen eller skicka den separat enligt nedan. 

FAKTURAADRESS OCH -INFORMATION 

Var vänlig och lägg med fakturan i bokförsändelsen, om ni har möjlighet. Tänk på att vi inte godtar några andra kostnader än f-priset på de beställda böckerna. Ifall ni inte har möjlighet att bifoga fakturan i försändelsen, skicka fakturan till:

h:ström - Text & Kultur AB 
Skiftesvägen 6 
903 54 Umeå 

Vid frågor eller funderingar, ring 090 145 405 eller skriv till [email protected].

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss

Vid frågor och funderingar:

ePost: [email protected]
Tfn: 090 145 405

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ange din epostadress nedan - du kan närhelst välja att avsluta din prenumeration.

© Copyright 2020 - h:ström - Text & Kultur AB